Drobečková navigace

Čestr

Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání nové generace kuchařů – to je restaurace Čestr v nové budově Národního muzea. K neobyčejně chutnému, šťavnatému a křehkému masu se točí pečlivě ošetřené plzeňské pivo z tanku.

Otevírací doba

    • leden – prosinec
    • po, út, st, čt, pá
    • 11.30 – 23.00
    • so
    • 12.00 – 23.00
    • ne
    • 12.00 – 22.00

Praktické informace

Zkratka Čestr vychází z názvu plemene český strakatý skot, vyšlechtěného z plemene simentál, které bylo v Čechách odpradávna. Zdejší řezníci umí maso nechat vyzrát a zpracovat do dnes opomíjených partií a kousků, obsluha dokáže poučeně popsat jednotlivé nabízené části zvířete.

 

Zobrazit praktické informace