Drobečková navigace

Pivovar a restaurace U Tří růží

Již v roce 1405 získal významný sládek Beneš pro dům U Tří růží právo várečné, čímž započal psát jednu z nejdelších kapitol pivovarnictví na českém území. Restaurace si uchovala unikátní atmosféru historického staropražského pivovaru. Vaří se zde několik druhů piva a pivní speciály.

Otevírací doba

    • leden – prosinec
    • po - ne
    • 11.00 – 23.00

Praktické informace

Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivařského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů.

V nabídce restaurace jsou jídla tradiční české a moravské kuchyně v prvotřídním provedení z pečlivě vybraných čerstvých surovin. Na kvalitu pokrmů dbá šéfkuchař Martin Procházka, který se za svého působení v hotelu Alcron podílel na zisku michelinské hvězdy. Nabízí prohlídky minipivovaru s odborným výkladem.

Prohlídky pivovaru jsou možné pouze za přítomnosti sládka pondělí – pátek mezi 11:00 – 15:00.

Aktuální nabídka točených piv na webu podniku.

Zobrazit praktické informace