Drobečková navigace
Lokál Dlouhááá
Tradiční česká hospoda pro 21. století s pečlivě ošetřeným pivem, čerstvě navařeným jídlem a příjemnou profesionální obsluhou. Zkušení výčepní umí natočit plzeňské pivo hned několika způsoby – hladinka, šnyt, čochtan nebo mlíko.
Otevírací doba
-
- leden – prosinec
- po, út, st, čt, pá, so
- 11.00 – 24.00
-
- ne
- 11.00 – 22.00
Praktické informace
Točí zde Plzeň i Kozla, u nichž si zakládají na správném uskladnění a co nejkratší cestě z tanku do půllitrů. Jednoduchý interiér v designu 70. let připomíná stylovou školní jídelnu osázenou dlouhými dřevěnými lavicemi a nerezovým výčepem, který má přímo pod pípou tank, ze kterého se zrovna čepuje. Poctivá česká kuchyně, vycházející z tradičních receptur, je založena na českých surovinách od lokálních dodavatelů. Lokál v Dlouhé byl otevřen v roce 2009 v rozlehlých prostorách, které z něj činí jednu z nejdelších restaurací v Praze. I přes svou velikost je často plno a zejména večer je lepší si stůl rezervovat.
Nabízená piva: Pilsner Urquell, Velkopopovický Kozel tmavý, Radegast Birell